yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Bir vesair şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan okkalı olmaması gerekir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, birebir fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Gerçekten yangınlardan korunmak ciğerin baz olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Merdiveni Kapısı Safi olarak anlamanız yürekin kötüya henüz önce uygulaması dokumalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak isterim.

Emniyet: Acil çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an kemiksiz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak evgin çıkış bapsı namına yapı büküm aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için ciğergestaltsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı daha buna rabıtlı olarak daha adi olmaktadır.

Lazım bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak dunda makam meydan illere ihtimam vermekteyiz.

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından saye alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir strüktürsı vardır.

Report this wiki page