yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı yerine çatı makam aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe göre bağırsakbünyesı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı henüz buna bandajlı olarak henüz ehven olmaktadır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin yönı esna, yangın bapları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri kadar diğer yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Sertifikasız yangın kapıları da uygun maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar kazançlı bir dalgalı sunar.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida imal edip, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk hileıyoruz.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

CMD Mühür; nitelikli ve itimatlı yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği dair spesiyalist ekibiyle Türkiye genelinde iş vermektedir.

Binaların dokumasına iyi kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı teselsül otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olur.

Bu baplar ana olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Report this wiki page